私についての

みんなやあ~ \(≧∀≦)/ 私は日本が大好きです。(☆▽☆) 私の夢はそこに暮らすことです。 私は言語を学んでいます。 私はアニメ、漫画、リボン、 となりのトトロ、ハローキティ、 茶、寿司、ラーメン、お好み焼き。 ピンク、パープル。など。(>w<)

新鮮なトピックス

アーカイブ

待望のパッケージ!

2011.06.30. 17:18 - ボギ - ちゃん

Címkék: japán masni

きゃあああああ~~

Végre megjött drága, legjobb japán barátnőm csomagja! ! Annyira örülööök!!とても ありがとうAsuちゃん !!だいすき ♥ Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy van egy olyan barátnőm mint ő. :) És ráadásnak mindig eláraszt ajándékokkal x'3 Szóval ímee:

 

 

 

 

 

 

 

 

 Megint nagyon kis kawaii cuccokat küldött a drága *_________*. Szóval, egy hiper magas kawaii faktorú MilkyPowder szoknyaa. Ilyen amugy a neten: http://global.rakuten.com/en/store/wishroom/item/76479/enyém szerintem a legcukibb. :D A másik, egy bézsszínű hosszú "kesztyű" szintén abból a boltból. Ezt mondjuk nemtudom mivel hordjam majd, de csak megoldom :D és akkor az apróságok.:Masnik: Cuki nagy masnis hajcsatt, Paris Kid's márkájú nagyon nagy masnis gyűrű eper-cseresznye mintával. Hello Kitty-chanos apróságok: Gotochi Kitty telefon fityegő, Vasalható matrica. Ééés, a Tokyo-i Disney Land-es szuvenírek: easter Plutó telefon fityegő, és egy szuper édes Minnie&Mickey egeres tollacska. És nemutolsó sorban a kedves és hosszú levele (*x*) Szóval most nagyon nagyoooon happy vagyok!!Holnap meg go Szekszárd, és szinte egész nap csak a Gáborral leszek ♥ Elmegyünk majd az új Kínai kajárdába, már tudom is hogy mit fogok kérni *____________* aww..de szeretem a kínai kaját. Persze ezerszer jobban a Japánt ! ! És nem mondtam még, de mehetek a jövőhéten tartandó Tanabata Matsurira, Pestre ! ! Olyan jó lesz, már várom nagyon (>w<) Ez lesz az első ilyen alkalom hogy megyek japán rendezvényre. Még AnimeCon-on sem voltam. De az ilyen "tradícionális" dolgok jobban érdekeltek mindig is. hihi (^^)

ねんねみんな、Chuuu~ ♥

A bejegyzés trackback címe:

https://bogichan.blog.hu/api/trackback/id/tr663027836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása